De ultieme sim race ervaring

Full size race simulator

Bernax race simulators

De meest realistische simulator van Europa

Maak uw evenement compleet met huren van de Bernax Full Size F1 simulator. Huur deze realistische Formule auto op ware grootte, uitgerust met high-end sim-apparatuur voor een ongeëvenaarde ervaring. Het absolute hoogtepunt van elk evenement.

Het is mogelijk om onze Full Size F1 simulator aan te passen in elke kleur en team livery. Bovendien raden wij aan om de simulator te personaliseren met uw bedrijfslogo’s en corporate branding, voor een herkenbare aanwezigheid op uw evenement. Door te kiezen voor het huren van de Full size F1 simulator krijgt u de uitgelezen kans om uw bedrijf en bijvoorbeeld uw klanten in de schijnwerpers te zetten op een unieke en impactvolle manier. Ook beschikbaar als show car!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van de Bernax Full Size F1 simulator en maak uw evenement tot een onvergetelijke belevenis voor uw bezoekers, klanten of personeel. Bernax zorgt voor het transport, op/afbouw en begeleiding tijdens het evenement, zodat u zich kunt focussen op uw evenement. Kortom, zonder zorgen.

VR Beschikbaar!

Kenmerken

Extra opties

Iets anders huren?

cockpit race simulator huren

VR Beschikbaar!

Bernax Cockpit Simulator

Cockpit race simulator huren: Een uniek design en de zitpositie van een formule auto. Uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s. Koppel meerdere simulators en race tegen elkaar! ..

VR Beschikbaar!

Bernax GT simulator

Op zoek naar een alleskunner? Racen op Le Mans, Nürburgring, rally of een drag race? De moderne Bernax GT simulator is aan te passen aan elk auto en race. De perfecte aanvulling voor elk evenement…

VR Beschikbaar!

Bernax Motion Cockpit

De Motion cockpit race simulator brengt je nog dichter op het circuit. Het design en zitpositie van onze Cockpit simulator gecombineerd met het realisme en ervaring van een motion systeem. Het summum…
race simulator huren

Formule show car

Met onze officiële Williams Formule 1 show car of een replica naar het model van 2022 geef je jouw bezoekers de kans om deze unieke auto’s van dichtbij te bekijken of ermee op de foto te gaan. ..

Binnenkort beschikbaar!

VR Pitstop challenge

Binnenkort beschikbaar: de VR Pitstop Challenge. Met een speciale VR set-up sta je ineens in de Pitbox van de Formule 1! Dit is een simulatiegame voor meerdere spelers waarbij snelheid en reactievermo..

Batak
reactietrainer

Test je reactievermogen als een professionele coureur met de Batak Lite reactie trainer test. Gemakkelijk zelf te bedienen. Een goede toevoeging voor elk event. Verbeter je tijd en ga de strijd aan!..

Race decoratie materiaal

Om een echte racesfeer te creëren bij uw promotie, beurs of evenement, levert Bernax op aanvraag ook race decoratiemateriaal. De perfecte aankleding voor elke stand! Vraag naar de mogelijkheden..
race simulator evenementen

Goed om te weten

Wij hebben verstand van autosport en simracing en denken graag mee bij het organiseren van elk type event..