De meest realistische full-size Formule 1 auto op uw event

Formule show car

Bernax race simulators

Full size Formule show car

Formule 1 ervaring

Ervaar de opwinding van de Formule show car op uw evenement of promotie! Terwijl de meeste mensen deze indrukwekkende wagens alleen op televisie zien, biedt onze F1 show car de mogelijkheid voor iedereen om deze wereldberoemde race auto’s van dichtbij te bewonderen en zelfs een foto mee te maken. Een onmiskenbare publiekstrekker die elke gelegenheid specialer maakt en tevens voor uw merk een unieke exposure biedt.

Branding

Personaliseer de F1 show car met uw bedrijfslogo of branding voor een ongeëvenaarde promotie-ervaring. Onze showauto’s zijn beschikbaar voor verhuur voor één of meerdere dagen, waardoor u flexibiliteit heeft bij het plannen van uw evenement. Bovendien is het mogelijk om een Bernax Cockpit-simulator te huren in combinatie met de showauto, waardoor uw klanten niet alleen de auto kunnen bewonderen, maar ook zelf het opwindende racegevoel kunnen ervaren. Een perfecte combinatie van visuele promotie en interactieve ervaring voor een onvergetelijk evenement. Onze goed opgeleide operators zullen het evenement in goede banen leiden, zodat u ongestoord kunt focussen op uw klanten. Kortom, vraag vrijblijvend een offerte aan en maak uw evenement compleet.

Kenmerken

Extra opties

Iets anders huren?

cockpit race simulator huren

VR Beschikbaar!

Bernax Cockpit Simulator

Cockpit race simulator huren: Een uniek design en de zitpositie van een formule auto. Uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s. Koppel meerdere simulators en race tegen elkaar! ..
race simulator huren

VR Beschikbaar!

Full size race simulator

Een absolute showstopper. De unieke kans om te racen in een formule auto op ware grootte. Een onvergetelijke ervaring. Ook uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s ..

VR Beschikbaar!

Bernax GT simulator

Op zoek naar een alleskunner? Racen op Le Mans, Nürburgring, rally of een drag race? De moderne Bernax GT simulator is aan te passen aan elk auto en race. De perfecte aanvulling voor elk evenement…

VR Beschikbaar!

Bernax Motion Cockpit

De Motion cockpit race simulator brengt je nog dichter op het circuit. Het design en zitpositie van onze Cockpit simulator gecombineerd met het realisme en ervaring van een motion systeem. Het summum…

Binnenkort beschikbaar!

VR Pitstop challenge

Binnenkort beschikbaar: de VR Pitstop Challenge. Met een speciale VR set-up sta je ineens in de Pitbox van de Formule 1! Dit is een simulatiegame voor meerdere spelers waarbij snelheid en reactievermo..

Batak
reactietrainer

Test je reactievermogen als een professionele coureur met de Batak Lite reactie trainer test. Gemakkelijk zelf te bedienen. Een goede toevoeging voor elk event. Verbeter je tijd en ga de strijd aan!..

Race decoratie materiaal

Om een echte racesfeer te creëren bij uw promotie, beurs of evenement, levert Bernax op aanvraag ook race decoratiemateriaal. De perfecte aankleding voor elke stand! Vraag naar de mogelijkheden..
race simulator evenementen

Goed om te weten

Wij hebben verstand van autosport en simracing en denken graag mee bij het organiseren van elk type event..