Bernax levert wereldwijd race simulators voor unieke race simulator evenementen

Succesvolle klantcases

Bernax race simulators

Uw evenement of promotie succesvol

Bernax werkt al jaren samen met een grote diversiteit aan klanten. Van testsessies van professionele coureurs en multinationals tot kleinschalige lokale race simulator evenementen. We dragen bij aan succesvolle race simulator evenementen over de hele wereld en daar zijn we trots op! Bij Bernax staan service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Onze goed getrainde mensen begeleiden het race simulator evenement en wij denken graag mee over hoe het maximale uit elk type event gehaald kan worden. Of het nu gaat om een IT beurs, een personeelsfeest of een grootschalig evenement: wij bieden een op maat gemaakte oplossing. Ons brede assortiment van race simulators en accessoires biedt een ruime keuze iedereen en valt gegarandeerd in de smaak bij de mensen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten te ontzorgen en plezier en spanning aan hun evenement toe te voegen.

Hieronder een selectie van tevreden klanten die u voor zijn gegaan.

Meer lezen
cockpit race simulator huren

race simulator events

race simulator evenementen
etihad airways cargo

Etihad Airways Cargo

Voor Etihad Airways Cargo, een officïele F1 sponsor, hebben wij een week lang op de Air Cargo Europe Fair in München mogen staan. Onze Bernax Cockpit motion simulator was een ware publiekstrekker en was non stop bezet! Een geslaagd evenement!

Meer lezen
race simulator evenementen

Qatar Airways

Een speciaal event. Er was niets bespaard op de stand van Qatar Airways, global partner van de Formule 1. Onze gewrapte Full size formule race car simulator met triple monitor setup was een van de hoogtepunten van het event. Daarnaast konden de bezoekers ook via speciaal geïnstalleerde cockpit cameras de actie achter het stuur volgen of terugkijken.

Meer lezen
race simulator evenementen

Exact

Als sponsor van Max Verstappen, organiseert Exact regelmatig evenementen en promoties met het thema Formule 1. Van een van de organisatoren van een Exact beurs ontvingen we het volgende bedankje:

“Geweldig bedankt voor de professionele inzet van de Formule 1 simulator op onze beurs. Onze (potentiële) klanten konden we een leuke ervaring bieden en het sluit bovendien ook nog eens perfect aan bij onze sponsoractiviteiten.”

 

Meer lezen

YMC Abu Dhabi

Als officiële simulator partner, zetten we Full-Size simulators in bij verschillende evenementen en promoties rondom de Abu Dhabi Grand Prix. Bij elk event zijn ook de race instructeurs van het Yas Marina Circuit te vinden bij de simulators. En als het even kan trainen ze in de Bernax simulators:

“Dit zijn super goede en realistische simulatie!” 

Meer lezen
race simulator evenementen

Shell

Bernax werkt al jaren samen met Shell op het gebied van race simulator evenementen. Zo heeft Bernax voor Shell software en een unieke simulator gebouwd voor de Shell Eco Marathon en staan we met onze race simulatoren regelmatig op evenementen. De volgende reactie is van Shell na een evenement op het Goodwood Festival of Speed.

“Ik wil graag onze dank uitspreken voor jullie betrokkenheid bij het inzetten van de Shell Eco Marathon simulator tijdens het Goodwood Festival of Speed. De simulator was ondanks al het moois dat tijdens dit evenement te zien was een zeer populaire attractie.

Ook de begeleider heeft zich ongelofelijk goed ingezet om alles perfect te laten verlopen. Het was een genoegen om met hem samen te werken.”

Meer lezen

HANTEC MARKETS

Voor Hantec Markets zijn we bezig met een serie van evenementen. De meeste recente was de iFX EXPO Asia 2023. Een van de grootste Financiële B2B beurzen op een geweldige locatie in Bangkok, Thailand. De Beurs was een succes mede dankzij een van onze Cockpit simulatoren die de bezoekers naar de stand trok.

Meer lezen

AUDI NEDERLAND

Voor Audi Nederland hebben we een serie met evenementen uitgevoerd ter ere van de race historie van Audi. Bij Audi dealers door heel Nederland kon in Bernax GT simulatoren geraced worden. Daarnaast staat bij Munstad Audi Utrecht permanent twee Bernax GT simulators. De bezoekers van de Audi dealer kunnen hier hun droom Audi uitproberen op het circuit. Houd ons in de gaten richting de entree in de F1!

Meer lezen

Meer Partners van BERNAX

Het Bernax team wordt gedreven door passie voor autosport en streeft er naar race simulators van wereldklasse te leveren voor race simulator evenementen over de hele wereld. Hieronder van onze partners

HP Logo
Petronas Logo