Altijd en overal racen met een eigen race simulator

Race simulator kopen

Bernax race simulators

Een eigen race simulator, perfect op maat

De 24 uur van Le Mans rijden vanuit je woonkamer of de GP van aankomend weekend verkennen met collega’s. Voor elke gaming room, zolderkamer of zelfs kantine. Kom langs in onze showroom en stel met ons de simulator van je dromen samen. Elke Bernax simulator wordt in Nederland met de hand gebouwd.

Meer lezen

ONS AANBOD

Door onze jarenlange ervaring met race simulators kunnen wij u het beste advies geven over de simulator die bij uw situatie past. Bekijk hieronder de verschillende type simulators of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan.

Vanaf € 3.750,-

Bernax Cockpit Simulator

Het unieke design gecombineerd met een realistische zitpositie maakt deze simulator een goede keuze voor zowel thuis als op het werk.

Vanaf € 2.995,-

Bernax GT Simulator

Op zoek naar een alleskunner? GT, Rally, Dragrace of klassieker, deze stevige, moderne simulator is aan te passen aan elk type auto en race.

Vanaf € 9.995,-

Bernax Motion Cockpit

Het design en de zitpositie van onze Cockpit simulator gecombineerd met het realisme en de ervaring van een motion systeem.

Vanaf € 35.000,-

Bernax Full Size Simulator

De Bernax Full Size is een klasse apart. Een 1:1 formule auto met sim hardware ingebouwd. Volledig aan te passen naar de wensen van de klant.