Dé specialist in race simulators sinds 1996

Disclaimer

Disclaimer - Bernax Race Simulators

Uitsluiting aansprakelijkheid

Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en Bernax Simulators deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden.

Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Bernax Simulators aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan Bernax Simulators en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Informatie van derden

Bernax Simulators kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud en / of juistheid van de informatie, tekst, afbeeldingen of links geplaatst op deze website, en/ of www.bernax.nl, en/ of www.bernax.com en/of www.bernax.ae, door derden.

Verlies van gegevens of schade

In geen geval zal Bernax Simulators aansprakelijk zijn voor verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte schade of gevolgschade, of enig verlies of schade als gevolg van verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Informatie op andere websites waar naar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor die informatie.

Over de disclaimer

Bernax Simulators behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.