De ultieme sim race ervaring

Bernax Full Size F1 race simulator

Bernax race simulators

Een klasse apart

Het summum op sim race gebied. Een replica model van een formule 1 auto, volledig opgebouwd als F1 race simulator. In kleur en livery naar keuze. We bouwen de Bernax Full Size in afstemming met de klant, volledig naar de vereiste specificaties op. Een uniek product voor een unieke ervaring.

Leverbaar in allerlei verschillende setups. Ook mogelijk met triple monitor of Virtual Reality. Volledig aan te passen voor uw unieke race ervaring. Onze Formule 1 race simulators zijn altijd voorzien high end sim race apparatuur. Wij denken graag mee met het samenstellen van de configuratie die het beste bij u past. Zodat u in het bezit bent van een unieke auto.

Onze full size f1 race simulators worden volledig geïnstalleerd op locatie afgeleverd. Ook is het mogelijk om service op afstand of op locatie te bieden. Kortom, uw race ervaring staat bij ons voorop.

race simulator huren

Vanaf € 45.000,-

Kenmerken

Extra opties

Andere simulators

Vanaf € 3.750,-

Bernax Cockpit Simulator

Het unieke design gecombineerd met een realistische zitpositie maakt deze simulator een goede keuze voor zowel thuis als op het werk.
race simulator kopen

Vanaf € 2.995,-

Bernax GT Simulator

Op zoek naar een alleskunner? GT, Rally, Dragrace of klassieker, deze stevige, moderne simulator is aan te passen aan elk type auto en race.

Vanaf € 9.995,-

Bernax Motion Cockpit Simulator

Het design en de zitpositie van onze Cockpit simulator gecombineerd met het realisme en de ervaring van een motion systeem.