De moderne race simulator

Bernax GT simulator

Bernax race simulators

Bernax GT simulator

Overweegt u een GT race simulator te huren? Ontdek waarom dit de perfecte keuze is voor uw evenement of activiteit. Onze moderne GT simulators zijn ideaal voor langdurig gebruik en eenvoudig te bedienen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel jong als oud publiek. Met de eenvoudige in- en uitstap en op meerdere punten instelbaar is de GT simulator geschikt voor bijna alle lengtes en posturen. Robuust gebouwd voor duurzaamheid en langdurige prestaties, bieden ze de perfecte race-ervaring.  Kies voor het huren van een GT simulator en garandeer een opwindende en betrokkenheid genererende activiteit. Bereid u voor op urenlang plezier en onvergetelijke momenten met onze GT simulator verhuur.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van de Bernax GT simulator en maak uw evenement tot een onvergetelijke belevenis voor uw bezoekers, klanten of personeel. Bernax zorgt voor het transport, op/afbouw en begeleiding tijdens het evenement, zodat u zich kunt focussen op uw evenement. Kortom, zonder zorgen.

VR Beschikbaar!

Kenmerken

Extra opties

Iets anders huren?

cockpit race simulator huren

VR Beschikbaar!

Bernax Cockpit Simulator

Cockpit race simulator huren: Een uniek design en de zitpositie van een formule auto. Uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s. Koppel meerdere simulators en race tegen elkaar! ..
race simulator huren

VR Beschikbaar!

Full size race simulator

Een absolute showstopper. De unieke kans om te racen in een formule auto op ware grootte. Een onvergetelijke ervaring. Ook uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s ..

VR Beschikbaar!

Bernax Motion Cockpit

De Motion cockpit race simulator brengt je nog dichter op het circuit. Het design en zitpositie van onze Cockpit simulator gecombineerd met het realisme en ervaring van een motion systeem. Het summum…
race simulator huren

Formule show car

Met onze officiële Williams Formule 1 show car of een replica naar het model van 2022 geef je jouw bezoekers de kans om deze unieke auto’s van dichtbij te bekijken of ermee op de foto te gaan. ..

Binnenkort beschikbaar!

VR Pitstop challenge

Binnenkort beschikbaar: de VR Pitstop Challenge. Met een speciale VR set-up sta je ineens in de Pitbox van de Formule 1! Dit is een simulatiegame voor meerdere spelers waarbij snelheid en reactievermo..

Batak
reactietrainer

Test je reactievermogen als een professionele coureur met de Batak Lite reactie trainer test. Gemakkelijk zelf te bedienen. Een goede toevoeging voor elk event. Verbeter je tijd en ga de strijd aan!..

Race decoratie materiaal

Om een echte racesfeer te creëren bij uw promotie, beurs of evenement, levert Bernax op aanvraag ook race decoratiemateriaal. De perfecte aankleding voor elke stand! Vraag naar de mogelijkheden..
race simulator evenementen

Goed om te weten

Wij hebben verstand van autosport en simracing en denken graag mee bij het organiseren van elk type event..