Racen op hoog niveau in een Bernax cockpit simulator

Bernax Cockpit Simulator

Bernax race simulators

Een bewezen uniek design

Cockpit race simulator huren: een uniek design en een zitpositie als in een F1 auto. De simulator is compact en daarmee uitermate geschikt voor locaties met beperkte ruimte. Ervaar de snelheid en spanning van een race competitie door meerdere simulators aan elkaar te linken! Wij kunnen tot 18 cockpit simulators koppelen voor races op elk circuit. Alle cockpit race simulators zijn voorzien van moderne en hoogwaardige sturen en pedalen. Voor een realistische race ervaring; zowel jong als oud.

De Cockpit Race Simulator is volledig aan te passen in de gewenste kleuren van een team, of uw eigen huisstijl. Kom professioneel voor de dag met een cockpit race simulator in de kleuren en logo’s van uw merk of bedrijf. Ideaal voor promoties, beurzen en evenementen met veel bezoekers. Ook goed te combineren onze Batak Reactietrainer!

Wanneer u een cockpit race simulator huurt, komen wij de simulator installeren op locatie, het evenement begeleiden met onze ervaren operators en aan het einde van het event weer afbouwen. Onze Service van A tot Z. Zonder zorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

cockpit race simulator huren

VR Beschikbaar!

Kenmerken

Extra opties

Iets anders huren?

race simulator huren

VR Beschikbaar!

Full size race simulator

Een absolute showstopper. De unieke kans om te racen in een formule auto op ware grootte. Een onvergetelijke ervaring. Ook uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s ..

VR Beschikbaar!

Bernax GT simulator

Op zoek naar een alleskunner? Racen op Le Mans, Nürburgring, rally of een drag race? De moderne Bernax GT simulator is aan te passen aan elk auto en race. De perfecte aanvulling voor elk evenement…

VR Beschikbaar!

Bernax Motion Cockpit

De Motion cockpit race simulator brengt je nog dichter op het circuit. Het design en zitpositie van onze Cockpit simulator gecombineerd met het realisme en ervaring van een motion systeem. Het summum…
race simulator huren

Formule show car

Met onze officiële Williams Formule 1 show car of een replica naar het model van 2022 geef je jouw bezoekers de kans om deze unieke auto’s van dichtbij te bekijken of ermee op de foto te gaan. ..

Binnenkort beschikbaar!

VR Pitstop challenge

Binnenkort beschikbaar: de VR Pitstop Challenge. Met een speciale VR set-up sta je ineens in de Pitbox van de Formule 1! Dit is een simulatiegame voor meerdere spelers waarbij snelheid en reactievermo..

Batak
reactietrainer

Test je reactievermogen als een professionele coureur met de Batak Lite reactie trainer test. Gemakkelijk zelf te bedienen. Een goede toevoeging voor elk event. Verbeter je tijd en ga de strijd aan!..

Race decoratie materiaal

Om een echte racesfeer te creëren bij uw promotie, beurs of evenement, levert Bernax op aanvraag ook race decoratiemateriaal. De perfecte aankleding voor elke stand! Vraag naar de mogelijkheden..
race simulator evenementen

Goed om te weten

Wij hebben verstand van autosport en simracing en denken graag mee bij het organiseren van elk type event..