Bernax design in beweging

Bernax Motion Cockpit

Bernax race simulators

Ervaar het sim racen nog intenser

Simulator racen is voor vele mensen een spannende beleving. Ten eerste, het vergt concentratie, reactie en inzicht om de snelste rondetijden te kunnen rijden. Ten tweede, de F1 cockpit zitpositie zorgt voor het gevoel van snelheid in de Formule 1. Dit hebben wij gecombineerd met een geavanceerd motion platform. De motion race simulator is een vak apart en een ervaring om niet snel te vergeten. Het motion platform simuleert zijwaartse G-krachten en onder- en overstuur van de race auto’s. Geef uw klanten, bezoekers of personeel de ultieme race ervaring met het huren van een Motion Race Simulator. De simulator kan worden aangepast in elke kleur en samenstelling, zowel op de simulator als de boarding. Voor een unieke en onvergetelijke aanwezigheid op uw evenement.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor het huren van de Bernax motion race simulator en maak uw evenement tot een onvergetelijke belevenis voor uw bezoekers, klanten of personeel. Bernax zorgt voor het transport, op/afbouw en begeleiding tijdens het evenement, zodat u zich volledig kunt focussen op uw evenement. Kortom, zonder zorgen.

VR Beschikbaar!

Kenmerken

Extra opties

Iets anders huren?

cockpit race simulator huren

VR Beschikbaar!

Bernax Cockpit Simulator

Cockpit race simulator huren: Een uniek design en de zitpositie van een formule auto. Uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s. Koppel meerdere simulators en race tegen elkaar! ..
race simulator huren

VR Beschikbaar!

Full size race simulator

Een absolute showstopper. De unieke kans om te racen in een formule auto op ware grootte. Een onvergetelijke ervaring. Ook uitermate geschikt voor custom branding/bedrijfslogo’s ..

VR Beschikbaar!

Bernax GT simulator

Op zoek naar een alleskunner? Racen op Le Mans, Nürburgring, rally of een drag race? De moderne Bernax GT simulator is aan te passen aan elk auto en race. De perfecte aanvulling voor elk evenement…
race simulator huren

Formule show car

Met onze officiële Williams Formule 1 show car of een replica naar het model van 2022 geef je jouw bezoekers de kans om deze unieke auto’s van dichtbij te bekijken of ermee op de foto te gaan. ..

Binnenkort beschikbaar!

VR Pitstop challenge

Binnenkort beschikbaar: de VR Pitstop Challenge. Met een speciale VR set-up sta je ineens in de Pitbox van de Formule 1! Dit is een simulatiegame voor meerdere spelers waarbij snelheid en reactievermo..

Batak
reactietrainer

Test je reactievermogen als een professionele coureur met de Batak Lite reactie trainer test. Gemakkelijk zelf te bedienen. Een goede toevoeging voor elk event. Verbeter je tijd en ga de strijd aan!..

Race decoratie materiaal

Om een echte racesfeer te creëren bij uw promotie, beurs of evenement, levert Bernax op aanvraag ook race decoratiemateriaal. De perfecte aankleding voor elke stand! Vraag naar de mogelijkheden..
race simulator evenementen

Goed om te weten

Wij hebben verstand van autosport en simracing en denken graag mee bij het organiseren van elk type event..